jueves, 9 de junio de 2016

La visita d'en Gerard i la gimkana sostenible!

Dimarts passat va ser un dia molt complet!!

En Gerard de 1r d'ESO va venir a la nostra classe a fer-nos una petita xerrada sobre la 2a Guerra Mundial, tema del qual és un gran expert!!


Ens va explicar un munt de coses interessants que ens vam ajudar a entendre millor aquest fet històric!

Per la tarda vam rebre la visita dels companys d'Infantil, que venien a participar a la Gimkana Sostenible que havien preparat els membres de la classe de la comissió d'Escoles + Sostenibles!











Un dia molt ben aprofitat!!!

De sortida amb en Beto!

El passat divendres, i després de setmanes de preparació, vam anar de sortida amb en Beto!!!

Seguint les indicacions de la Júlia Ra, la Mur i la Nour, vam començar el nostre viatge pel metro de Barcelona per tal d'arribar al nostre destí, Santa Coloma de Gramenet!



Un cop allà, vam agafar l'autobús i, després de caminar una estoneta pet la muntanya, vam arribar al poblat ibèric del Puig Castellar!







Després vam seguir el nostre camí per la muntanya per arribar al monestir de Sant Jeroni de la Murtra, passant primer per l'ermita de Sant Climent!


Un cop a Sant Jeroni, vam tenir la sort de gaudir d'una visita guiada que ens va permetre conèixer els secrets d'aquest monestir, on Cristòfor Colom es va trobar amb els Reis Catòlics després del seu viatge a Amèrica!










Un dia genial!!!! Gràcies Beto!!!

domingo, 5 de junio de 2016

L'Oriol en fa 12!

Dijous passat vam celebrar l'aniversari de l'Oriol, que s'uneix al cada dia més nombrós club dels 12!!

Per fer la festa més dolça, ens va convidar a tots a croissants per esmorzar!!


Moltes felicitats Oriol!!!


Moviments culturals i artístics de l'Edat Moderna

Per acabar el nostre viatge per l'Edat Moderna, fa un parell de setmanes vam preparar de manera col•laborativa uns pòsters sobre quatre grans moviments artístics i culturals de l'època: l'humanisme, el renaixement, el barroc i la il•lustració!

Aquí us deixem unes imatges de com van quedar!





Molt bona feina nois i noies!

Taller de moviment i expressió corporal!

El passat dimecres dia 1, la Mariona, la mare de l'Antonio de P5, ens va venir a fer un taller d'expressió corporal i moviment!

A partir de diferents activitats i jocs vam activar el nostre cos, així com la nostra capacitat d'improvització, concentració i creativitat!










Moltíssimes gràcies Mariona!